You are currently viewing Pla de treball 2022-23

Pla de treball 2022-23

 • Post category:Documents

PLA DE TREBALL 2022-23 DE L’ASSEMBLEA VALLS-ALT CAMP

(aprovat en assemblea el 7 de juliol de 2022)

Després d’un període marcat per la pandèmia i el desencís polític, ens marquem el repte de recuperar la nostra presència a Valls i a l’Alt Camp i de reactivar i implicar la nostra gent en el procés d’independència.

Per això apostem pel nou local com a punt de referència d’aquesta represa i epicentre de l’activitat de l’Assemblea, per l’activació d’un grup de voluntaris implicats, per l’impuls del moviment popular independentista a la ciutat i per propostes independentistes concretes per a les eleccions municipals properes.


Aquests són els 5 objectius i les 12 actuacions del nostre Pla de treball 2022-23:

Ser presents a la ciutat i fer arribar el missatge de l’Assemblea

 1. Inaugurar el nou local, obrir-lo un dia la setmana i dinamitzar-lo amb actes periòdics.
 2. Millorar la presència en xarxes socials, mitjans locals i carrer, i ser presents en esdeveniments locals amb acte propi o paradeta.
 3. Valorar la implicació de l’entitat en reivindicacions ciutadanes rellevants, i participar en mobilitzacions per la llengua, lluites socials, feminisme, etc.

Reactivar la participació dels socis i simpatitzants

 1. Assignar tasques de manera regular als voluntaris i implicar-los en l’organització d’actes.
 2. Organitzar assemblees que fomentin la participació, i fer una trobada de socis i simpatitzants.

Impulsar el moviment popular independentista

 1. Liderar la plataforma Valls per la República i organitzar un Primer d’Octubre potent.
 2. Tenir una relació fluida amb totes les organitzacions independentistes de la ciutat (cessió d’espais i recursos) i coordinar-s’hi per a accions concretes (Alt Camp No Té Por per als actes antirepressius, Debat Constituent, etc.).

Organitzar o reivindicar accions concretes per avançar cap a la independència

 1. Plantejar els partits independentistes que concorrin a les municipals una llista d’accions concretes perquè duguin al programa i implementin, i després fer-ne el seguiment (sobirania fiscal, llengua, consum estratègic, etc.).
 2. Replicar les campanyes nacional de l’ANC i aconseguir-ne un material potent per a les paradetes d’esdeveniments ciutadans.
 3. Facilitar la mobilització i participació ciutadana en l’Onze de Setembre, el Primer d’Octubre i altres accions d’abast nacional.

Activar els nuclis comarcals

 1. Oferir als nuclis comarcals l’acció de les municipals i paradetes per les festes majors.
 2. Organitzar un cicle amb actes en diversos municipis.
Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar