Assemblea Valls-Alt Camp

Som l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que té com a àmbit d’actuació la ciutat de Valls i la comarca de l’Alt Camp (llevat d’Alcover, amb territorial pròpia). Tenim com a òrgans de funcionament l’Assemblea (integrada per tots els membres), el Secretariat (escollit cada dos anys per l’Assemblea) i els grups o comissions de treball.

La nostra finalitat és, en el marc de l’ANC, “promoure pacíficament la creació de les condicions polítiques i socials necessàries per a l’assoliment i la constitució de l’estat català independent, de dret, social i democràtic”. Per això impulsem accions d’informació, sensibilització i mobilització entre la ciutadania de Valls i de l’Alt Camp.

Ens vam constituir com a Valls-Alt Camp per la Independència el 20 de desembre de 2011, i el nostre lema és “Fins que ho aconseguim”.

Pla de treball 2023-24

(aprovat en assemblea el 7 de juliol de 2023)

Una vegada més, ens marquem el repte de ser presents a Valls i a l’Alt Camp i de reactivar i implicar la nostra gent en el procés d’independència. Apostem pel nou local com a punt de referència i epicentre de l’activitat de l’Assemblea i per impulsar el moviment popular independentista a la ciutat.

Aquests són els 5 objectius i les 12 actuacions del nostre Pla de treball 2022-23:

Ser presents a la ciutat i fer arribar el missatge de l’Assemblea

1. Consolidar el cicle de xerrades mensual “Objectiu independència”.

2. Obrir el local un dia a la setmana, mantenir l’activitat comunicativa (web, xarxes socials i mitjans locals) i ser presents al carrer en esdeveniments locals amb acte propi o paradeta (Sant Jordi, Sant Joan, Firagost i Santa Úrsula).

3. Fer una campanya per augmentar la presència d’estelades al paisatge urbà de la ciutat  (bustiada, seguiment d’espais on es puguin penjar estelades, pancartes…).

4. Valorar la implicació de l’entitat en reivindicacions ciutadanes rellevants, i també participar en mobilitzacions per la llengua, lluites socials, feminisme, etc.

Reactivar la participació dels socis i simpatitzants

5. Organitzar assemblees que fomentin l’assistència i la participació, i fer trobades de socis i simpatitzants.

6. Consolidar el Club de Lectura Política i impulsar altres activitats lúdiques i culturals de contingut polític per promoure la participació dels socis (caminades populars per plantar l’estelada, ruta històrica independentista per Valls, etc.).

Impulsar el moviment popular independentista

7. Liderar la plataforma Valls per la República i organitzar un Primer d’Octubre tan potent com sigui possible.

8. Tenir una relació fluida amb totes les organitzacions independentistes de la ciutat (cessió d’espais i recursos) i coordinar-s’hi per a accions concretes.

Organitzar o reivindicar accions concretes per avançar cap a la independència

9. Fer el seguiment de l’acció de govern municipal en relació amb les propostes del Fòrum Municipalista que els partits van incorporar als programes electorals.

10. Replicar les campanyes nacionals de l’ANC i aconseguir-ne un material potent per a les paradetes d’esdeveniments ciutadans.

11. Facilitar la mobilització i participació ciutadana en l’Onze de Setembre, el Primer d’Octubre i altres accions d’abast nacional.

Activar la participació dels pobles de la comarca

12. Organitzar xerrades rotatives en altres municipis de l’Alt Camp.

Membres del Secretariat Local

Coordinadora: Candela Batet
Secretària: Teresa M. Sanahuja
Tresorera: Mar Bigorra
Vocals: Mònica Batalla, Jordi de Bofarull, Josep M. Domènech, Joan Guasch, Teresa Guasch, Mamen Milian, Àgata Prats i Montse Vila

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar