You are currently viewing L’Assemblea Valls-Alt Camp debat el Full de ruta que proposa el Secretariat Nacional

L’Assemblea Valls-Alt Camp debat el Full de ruta que proposa el Secretariat Nacional

  • Post category:Actes

L’Assemblea Valls-Alt Camp va convocar per a aquest dimarts una assemblea extraordinària per debatre el Full de ruta que proposa el Secretariat Nacional de l’entitat per al curs vinent. El document se sotmet ara a un període d’esmenes entre les bases, abans que sigui votat durant l’assemblea general ordinària, que tindrà lloc de manera virtual del 18 al 24 de maig.

Durant la trobada la coordinadora de l’Assemblea Valls, Teresa Guasch, va fer un resum de la proposta de Full de ruta. Després d’un debat, els participants van decidir no presentar esmenes al document, atès que les propostes d’esmenes que es plantejaven no modificaven substancialment la part que desperta més incerteses del document, que és l’aposta per impulsar una llista cívica a les properes eleccions autonòmiques. Segons es va constatar a l’última assemblea de la territorial, aquest element rebia un suport desigual entre els associats.

En aquest sentit, es va considerar que a l’assemblea general es podrien votar el document que ha preparat el Secretariat Nacional i, també, com a alternativa, esmenes a la totalitat al Full de ruta que es té constància que es presenten, on la llista cívica no hi té tant de pes.

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar