You are currently viewing L’ANC Valls-Alt Camp impulsa el Fòrum Municipalista per la Independència

L’ANC Valls-Alt Camp impulsa el Fòrum Municipalista per la Independència

  • Post category:Actes

L’Assemblea Valls-Alt Camp ha organitzat per als dies 23 de gener i el 8 de febrer les jornades Fòrum Municipalista per la Independència, amb l’objectiu d’exposar i debatre propostes d’accions municipals útils per construir la República Catalana des de l’Ajuntament de Valls.

El Fòrum, que tindrà lloc a la Biblioteca Popular de Valls (passeig dels Caputxins) aquests dos dies de 19 a 20:30 h, s’adreça a tota la població interessada i, també, a les persones implicades en l’elaboració dels programes electorals de les tres formacions independentistes que es presentaran a les eleccions municipals vallenques d’aquesta primavera: Junts, Esquerra i la CUP.

La idea és que durant la primera jornada del Fòrum, el dilluns 23 de gener, experts en diferents àmbits exposin propostes d’accions. Així, s’hi tractaran quatre àmbits: llengua (les propostes aniran a càrrec de Valls per la Llengua), antirepressió (les propostes les formularan L’Alt Camp No Té Por), sobirania econòmica (a càrrec de Joan Anton Font) i sobirania energètica (per Jaume Marlès).

Posteriorment, en la segona jornada del Fòrum, el dimecres 8 de febrer, està prevista una taula rodona amb la participació d’un representant de cadascuna de les tres candidatures independentistes, per tal de valorar les propostes fetes en la primera jornada.

Aquesta activitat, que forma part del pla de treball d’aquest curs de l’ANC Valls-Alt Camp, pretén incidir en el programa i l’acció municipal de les llistes que es presenten a les eleccions a l’Ajuntament de Valls del 2023 per tal que incorporin actuacions de contingut independentista. L’entitat convida la població interessada a participar-hi per tal d’enriquir el debat programàtic a la ciutat al voltant de l’independentisme.

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar