You are currently viewing Pla de treball per al 2024-25 de l’Assemblea Valls

Pla de treball per al 2024-25 de l’Assemblea Valls

  • Post category:Documents

L’assemblea de l’ANC Valls-Alt Camp va aprovar el pla de treball per al curs 2024-25 durant l’assemblea general ordinària que va tenir lloc el divendres 5 de juliol de 2024 al local de l’entitat.

Pla de treball 2024-25

Volem ser presents a Valls i a l’Alt Camp i reactivar i implicar la nostra gent en el procés d’independència. Aquests són els 4 objectius i les 12 actuacions del nostre Pla de treball 2024-25:

Ser presents a la ciutat i fer arribar el missatge de l’Assemblea (L’independentisme en acció)

1. Mantenir el cicle de xerrades mensual “Objectiu independència”.

2. Ser presents als mitjans (web, xarxes socials i mitjans locals) i al carrer en esdeveniments locals amb acte propi o paradeta.

3. Promoure la presència d’estelades i missatges independentistes al paisatge urbà de la ciutat.

4. Participar en mobilitzacions i iniciatives locals per la llengua, lluites socials, feminisme, antirepressió, etc.

Reactivar la participació dels socis i simpatitzants

5. Organitzar assemblees que fomentin l’assistència i la participació.

6. Continuar el Club de Lectura Política i impulsar altres activitats lúdiques i culturals de contingut polític per promoure la participació dels socis.

Impulsar el moviment popular independentista

7. Liderar la plataforma Valls per la República.

8. Organitzar una exposició sobre el referèndum d’independència del Primer d’Octubre.

9. Tenir una relació fluida amb totes les organitzacions independentistes de la ciutat i coordinar-s’hi per a accions concretes.

Organitzar o reivindicar accions concretes per avançar cap a la independència

10. Fer el seguiment de l’acció de govern municipal en relació amb les propostes del Fòrum Municipalista que els partits van incorporar als programes electorals.

11. Replicar les campanyes nacionals de l’ANC i aconseguir-ne un material potent per a les paradetes d’esdeveniments ciutadans.

12. Facilitar la mobilització i participació ciutadana en l’Onze de Setembre, el Primer d’Octubre i altres accions d’abast nacional.

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar