You are currently viewing <strong>Estrenem nou local de l’Assemblea a Valls!</strong>

Estrenem nou local de l’Assemblea a Valls!

  • Post category:Documents

[Article publicat al setmanari El Vallenc l’1-9-2022]

Ningú va dir que seria fàcil, però tampoc que ho haguéssim de deixar córrer a la primera de canvi. Com tots els moviments d’independència que han reeixit arreu del món, el nostre no està exempt de dificultats. Per això ens cal perseverança, convenciment i il·lusió, i per això a l’Assemblea Valls-Alt Camp hem decidit obrir un nou local. Perquè encara no hem acabat la feina.

És cert que la repressió de l’Estat espanyol ha estat efectiva: no només per aturar la creació de la República Catalana el 2017, sinó també per generar por i dubtes entre el moviment independentista. I que tant la pandèmia com la divisió política han aprofundit en la desmobilització del moviment.

Però també és cert que, si un cop vam estar tots alineats per tirar endavant i vam   desafiar l’Estat espanyol, podem fer que es torni a produir una situació similar. I amb un avantatge: que ara ja sabem què hem de fer i què no hem de fer per guanyar. Entre tots, doncs, hem de crear les condicions oportunes perquè això sigui possible.

Amb aquest esperit, i amb el convenciment que la independència és del tot possible i que ens arribarà el moment, a l’Assemblea Valls-Alt Camp encetem el nou curs amb la il·lusió d’estrenar un nou local i amb moltes ganes de tirar endavant el pla de treball propi que vam aprovar en assemblea al juliol.

Entre altres coses, tenim previst d’acollir al local un nou cicle mensual, “Objectiu independència”, que acollirà veus potents del moviment. I també proposar als tres partits independentistes de la ciutat que incorporin al programa de les municipals unes accions concretes per avançar cap a la República Catalana des de l’Ajuntament.

Obrim a tot el moviment independentista de la ciutat aquest nou local, que volem que sigui punt de referència i epicentre d’activitat per promoure la República Catalana. A l’Assemblea Valls-Alt Camp no ens trobareu en la divisió i en els retrets, sinó en la construcció d’espais comuns que siguin útils per avançar cap a la ruptura amb l’Estat espanyol i per assolir un nou país millor per a tothom.

Us esperem, doncs, aquest divendres, 2 de setembre, a l’estrena del nou local a la plaça dels Alls: a 2/4 de 8 l’inaugurarem amb el vicepresident de l’Assemblea, Jordi Pesarrodona, i a les 9 farem un sopar popular a la plaça. Vinga, fins que ho aconseguim! Secretariat de l’ANC Valls-Alt Camp

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar