You are currently viewing El Fòrum Municipalista proposa accions en llengua, antirepressió i sobiranies per a Junts, Esquerra i la CUP

El Fòrum Municipalista proposa accions en llengua, antirepressió i sobiranies per a Junts, Esquerra i la CUP

  • Post category:Actes

La Biblioteca Popular ha acollit la primera jornada del Fòrum Municipalista per la Independència, una iniciativa de l’ANC Valls-Alt Camp per plantejar propostes als partits independentistes que concorreran a les eleccions municipals vallenques perquè incorporin al programa electoral.

Els àmbits triats per a les propostes han estat la llengua, l’antirepressió, la sobirania econòmica i la sobirania energètica, que han anat a càrrec respectivament de Jordi de Bofarull (Valls per la Llengua), Judit Sans (L’Alt Camp No Té Por), Joan Anton Font i Jaume Marlès. En l’acte hi han assistit diversos representants de Junts, Esquerra i la CUP.

Els experts han exposat les propostes concretes d’accions perquè els partits incorporin al programa, i posteriorment hi ha hagut un espai per a preguntes i debat. La segona jornada de Fòrum tindrà lloc el dimecres 8 de febrer, a les set de la tarda a la mateixa Biblioteca Popular, amb una taula rodona en què participarà un representant de cada formació política per valorar les propostes presentades.

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar