You are currently viewing L’ANC Valls-Alt Camp organitza un bus per participar a la mobilització de dissabte a Barcelona

L’ANC Valls-Alt Camp organitza un bus per participar a la mobilització de dissabte a Barcelona

També està previst de visitar l’antiga presó Model

L’ANC Valls-Alt Camp organitza un autobús per participar en la mobilització de dissabte vinent, 13 de juliol, a Barcelona en contra del cop d’estat judicial en l’aplicació de l’amnistia.

La manifestació, convocada per l’Assemblea amb el lema “Desobeïm els jutges espanyols: independència”, sortirà a les cinc de la tarda de la plaça Urquinaona i acabarà a la plaça Sant Jaume, davant de la Generalitat.

El bus de Valls sortirà dos quarts de deu del matí. La intenció dels organitzadors és aprofitar el desplaçament per visitar, a dos quarts de dotze, l’antiga presó de la Model, un espai de repressió. La tornada està prevista a les set de la tarda, un cop acabi la manifestació. Per apuntar-se al bus, el tiquet del qual té un cost de 10 €, l’Assemblea Valls ha habilitat aquest formulari.

L’Assemblea ha denunciat en roda de premsa un cop d’estat judicial en l’aplicació de la llei d’amnistia. El Tribunal Suprem espanyol ha refusat aplicar l’amnistia a diversos líders polítics independentistes, i en canvi s’ha aplicat immediatament als 46 policies espanyols acusats de delictes de tortures o tractes inhumans per les seves actuacions durant el Primer d’Octubre.

Accepta galetes

Les galetes són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir galetes pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les vostres preferències sobre la base d’un perfil elaborat amb hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Si en consentiu la instal·lació, feu clic a "Accepta totes les galetes" o configureu les preferències clicant a "Configura les galetes". Més informació a la nostra política de galetes.

Selecciona les galetes que vols acceptar